ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΑΛΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ  

Ευέλικτες κατασκευές, που απογειώνουν αισθητικά το χώρο σας!

Στην επιχείρηση Μπεχράκης Νικόλαος, στην Καλαμάτα, εξειδικευόμαστε στις ξύλινες σκάλες εσωτερικού χώρου, με κατασκευές αρίστης ποιότητας που καλύπτουν όλες τις αισθητικές απαιτήσεις. Εμπιστευθείτε μας, για να αποκτήσετε τη σκάλα που ταιριάζει άψογα στο χώρο σας και εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας.

Αφού μελετήσουμε τον προσωπικό σας χώρο, τις απαιτήσεις του και το ιδιαίτερο στυλ του, προβαίνουμε στην κατασκευή της σκάλας σας. Μέλημά μας, η διασφάλιση της σταθερότητας και της άνεσης κατά τη χρήση της. Η ασφάλεια κατά τη χρήση μιας εσωτερικής σκάλας αποτελεί, φυσικά, μείζον θέμα, για το οποίο και φροντίζουμε, πέρα από την αισθητική της προσέγγιση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση της σκάλας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ενοχλητικοί τριγμοί. Φροντίζουμε, επίσης, για το συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεών μας όσον αφορά στην τέχνη της ξυλουργικής. Έτσι, μπορούμε να αναλάβουμε και εξειδικευμένες κατασκευές μασίφ ξυλείας, ανταποκρινόμενοι στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Στην επιχείρηση Μπεχράκης Νικόλαος, στην Καλαμάτα, πρωτοπορούμε στις ξύλινες σκάλες εσωτερικού χώρου! Εσωτερικές σκάλες σε ποικιλία σχεδίων: κυκλικές, εναέριες, σύνθετες, επί παραγγελία, σκάλες από ξύλο ή συνδυασμό ξύλου & άλλου υλικού. Πρωτότυπες και κλασικές κατασκευές, βασισμένες στα διεθνή standards ποιότητας. Σκάλες σε κλασικό ή μοντέρνο design, που προσδίδουν στο χώρο σας αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς.

Η εξειδίκευσή μας σε αριθμούς…

image-338559-house_(1).png

1500+
Κατασκευές

image-338559-house_(1).png

2500+
Ευχαριστημένοι Πελάτες